Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αφαίρεση εξοπλισμού από περιοχή της Κοζάνης

 Αφαίρεση εξοπλισμού από περιοχή της Κοζάνης

φωτω αρχειου 


Ξαφνιάστηκαν οι κάτοικοι της Αιανής Κοζάνης όταν νταλίκες με Ουκρανικά νούμερα, εθεάθησαν 10 ως 12 στον αριθμό, σε αποθήκη πυρομαχικών.
Κάτοικοι υποστηρίζουν ότι φόρτωσαν οπλικά υλικά
  από την Αιανή με προορισμό την Ουκρανία.
Τα περιστατικά όμως είναι δυο καθώς γύρω στις 20 με 25 νταλίκες εθεάθησαν στην Λευκοπηγή Κοζάνης 5 χιλιόμετρα μακριά με Πολωνικές και Βουλγάρικες πινακίδες,
 πρωινές ώρες φόρτωσαν υλικά από αποθήκες του ΝΑΤΟ που βρίσκονται στην περιοχή, μάλιστα με συνοδεία της αστυνομίας που
επιβεβαιώνει
  τη μεταφορά πολεμικού εξοπλισμού, χωρίς λεπτομέρειες, όπως αναφέρει το News it.gr .
Επίσημα δεν έχει γίνει καμία αναφορά μέχρι τώρα ανάστατοι οι κάτοικοι συζητούν στα καφενεία κι αναρωτούνται τι συμβαίνει.


Να υποθέσουμε ότι η παγκόσμια κοινότητα στηρίζετε στην φτωχή μας χρεοκοπημένη χώρα και στον
  Ελληνικό οπλισμό για να φέρει εις πέρας τον περιβόητο πόλεμο στην Ουκρανία ή υπάρχει άλλος μη ορατός λόγος.
Να θυμίσουμε εδώ ότι και η Ελλάδα είναι μέρος του ΝΑΤΟ άρα το ΝΑΤΟ έχει μέρος από ιδιοκτησία Ελληνική.
Όπως επίσης να θυμίσουμε ότι η χώρα μας είναι πολύ τακτική στις οφειλές της προς το ΝΑΤΟ.
Επίσης
  ξοδεύει  3,76 % του ΑΕΠ, την ώρα που οι  ΗΠΑ  ξοδεύει το 3,47 %,  μεγάλο ποσό για μια ειρηνική χώρα όπως η Ελλάδα, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ  όπου ακολουθείτε επιθετική τακτική .

Φυσικά οι Έλληνες ως συνήθως δεν ενδιαφέρονται για τα χρήματα που ξοδεύει η κυβέρνηση αλλά ανησυχούν για την αφαίρεση οπλισμού από την περιοχή, καθώς η πολιτική των γειτονικών χωρών δεν είναι καθόλου φιλική και είμαστε περικυκλωμένοι από κυβερνήσεις που συνεχώς μας επιτίθονται και να μην ξεχνάμε τις προδοτικές συμφωνίες όλων των Ελληνικών κυβερνήσεων.


Με λίγα λόγια έχουμε μια εκρηκτική κατάσταση που βιώνει αυτήν τη στιγμή η πατρίδα μας που απαξιώνετε κάθε ημέρα μπροστά στα μάτια μας και σαν αδύναμα ανθρωπάκια παρακολουθούμε από τα καφενεία να μας αδειάζουν τη χώρα.


Εδώ και χρόνια στην Ελλάδα συμβαίνει το ίδιο, έχουν κλέψει τα πάντα, υλικά, πνευματικά δικαιώματα, ορυκτά, φυσικό πλούτο, κτλ…ήρθε μάλλον η ώρα να αδειάσει και
 ο οπλισμός μας.
Για κάποιο λόγο γίνονται όλα, αυτό θα φανεί στο άμεσο μέλλον και θα εισπράξουμε όλοι τα αποτελέσματα της αδιαφορίας μας αν δεν κινηθούμε έξυπνα και γρήγορα …

 πηγη https://esykpddm.blogspot.com/

Χαρά Κραχάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια