Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;;;;

 

            




Ο Πάπας όπως τον βλέπετε δεν κάνει κουμάντο, δεν έχει καμία δικαιοδοσία. Είναι μόνον ένα «σχήμα» το οποίο χρησιμοποιούν με σκοπό να περνούν τα μηνύματα στην ανθρωπότητα. Αυτός που πραγματικά κάνει κουμάντο είναι αυτό που ονομάζουμε «ο Μαύρος Πάπας». Ο «μαύρος Πάπας» είναι αυτός που διευθύνει το Τάγμα των Ιησουϊτών. Οι Ιησουίτες λοιπόν και ο " black Pope” έχουν την απόλυτη κυριαρχία,όχι την ιδιοκτησία, έχει μεγάλη σημασία αυτό!

 Επειδή η Εκκλησία της Ρώμης θεωρείται πρωτότοκη εκκλησία, επειδή ο Χριστός είπε ο Πέτρος είναι εκείνος ο οποίος θα οικοδομήσει όλη την Εκκλησία, ανέκαθεν το Βατικανό θεωρούσε ότι είναι οι μοναδικοί κηδεμόνες του ανθρωπίνου γένους. Έτσι λοιπόν η κυριαρχία όλης της Γης ανήκει στο Βατικανό! Αυτή ήταν και είναι η Παγκόσμια Κυβέρνηση πάντα!

 Το Βατικανό και ιδιαίτερα οι Ιησουίτες, the black pope δηλαδή είναι εκείνοι οι οποίοι κάνουν κουμάντο. Οι μεγάλοι αντίπαλοι που τσακώνονται αυτή τη στιγμή για αυτό που ονομάζεται ανθρωπότητα,είναι η οικογένεια των Δράκων που προανέφερα πιό πάνω και είναι και οι Ιησουίτες του Βατικανού, αυτές είναι οι δύο οντότητες που ερίζουν. Και οι δύο είναι εχθροί της ανθρωπότητας, αλλά πρέπει να εμφανιστεί ένας τρίτος πόλος ο οποίος να ισχυροποιήσει τα δικαιώματα τα δικά σας, τα δικά μου και οποιονδήποτε άλλων ανθρώπων στον πλανήτη.

Ανέκαθεν το Βατικανό θεωρούσε ότι είναι οι μοναδικοί κηδεμόνες του ανθρωπίνου γένους.Αυτή ήταν και είναι η Παγκόσμια Κυβέρνηση πάντα! Το Βατικανό και ιδιαίτερα οι Ιησουίτες.Το Βατικανό και συγκεκριμένα οι Ιησουίτες έκαναν μια ανίερη συμμαχία με τους Ιλουμινάτι, τους Ροδοσταύρους, τους Μασόνους και όλες αυτές τις μυστικιστικές οργανώσεις, να κάνουν αυτοί κουμάντο τον πλανήτη για το Βατικανό αλλά ποτέ μα ποτέ να μην αμφισβητήσουν την επικυριαρχία του Πάπα. Έτσι λοιπόν αυτή είναι η ιερή συμμαχία όλων των μυστικιστικών στοών με το Βατικανό για την επικυριαρχία όλου του πλανήτη.

Ο Πάπας μέσω των Ηνωμένων Εθνών είναι που επιβάλει σε όλον τον κόσμο την επικυριαρχία του. Από εκεί και πέρα αρχίζει ο διαμοιρασμός. Εδώ είναι οι ανατολικοί, εδώ είναι οι δρακονιανοί, εδώ είναι οι Ροθτσάιλντ, εδώ είναι εκείνοι.., κλπ.

Για πολλά χρόνια ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων οι οποίοι εγνώριζαν το πώς έχει γίνει όλη η «λοβιτούρα» δουλέψανε νυχθημερόν, μιλάμε για χιλιάδες ανθρώπους και φτάσανε στο σημείο να αποδείξουν, χρησιμοποιώντας τις νομοθεσίες που υπάρχουν, ότι το Βατικανό το ίδιο έχει παραποιήσει τους κανόνες, έχει υπερκεράσει τους κανόνες της κηδεμονίας και του θεματοφύλακα. Στο αρχικό καταστατικό λέει ότι εάν αποδειχθεί αυτό πρέπει αυτομάτως ο Πάπας να παραδώσει την σφραγίδα της εξουσίας του σε αυτόν που θα αποκαλύψει την απάτη του Βατικανού. Για 800 χρόνια λοιπόν δεν μπορούσε κανένας να το αποδείξει, αλλά αυτό έγινε το 2013! Ένα άτομο του οποίου δεν μας λένε  το όνομά του επί του παρόντος, έστειλε έναν ογκώδη φάκελο στο Βατικανό, αφού είχε καταγράψει και στοιχειοθετήσει όλες αυτές τις ατασθαλίες, οι οποίες ξεκινούν από τη μικρότερη τραπεζούλα του κόσμου, μέχρι τα κεντρικά της Federal Reserve!

Στις 25/2/13 το Ποινικό Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων που εδρεύει στις Βρυξέλες καταδίκασε τον Πάπα Βενέδικτο,την Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ και τον Πρωθυπουργό του Καναδά Stephen Harper,σε 25 χρόνια φυλάκιση για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας (εμπόριο ανθρώπων και σεξουαλική κακοποίηση,ιδίως παιδιών Ινδικής καταγωγής και παγκόσμια οικονομική τρομοκρατία) και δήμευση της περιουσίας του πάπα.Γι'αυτό ο Πάπας παραιτήθηκε,η δε Ελισάβετ εκθρονίσθηκε,αν και τα ΜΜΕ δεν το λένε ακόμα.(http://itccs.org/2013/02/25/guilty/)

Εντός τριών εβδομάδων με την παραίτηση του Πάπα, ένας πράκτορας της CIA παρέδωσε την σφραγίδα του Αγίου Πέτρου στο άτομο το οποίο αποκάλυψε την απάτη. Επομένως, η σφραγίς του Αγίου Πέτρου δεν βρίσκεται πλέον στα χέρια των Ιησουιτών. Βρίσκεται στα χέρια μιας άλλης ομάδος (των Λευκών Ιπποτών) η οποία προσπαθεί να απελευθερώσει το ανθρώπινο γένος από την επικυριαρχία των χιλιάδων ετών! Η ομάδα αυτή που είναι υπεύθυνη, αυτοί έδωσαν τα κριτήρια στους εκλέκτορες του Βατικανού ποιος θα είναι ο επόμενος Πάπας. Αυτοί (οι εκλέκτορες) είχαν σκοπό να εκλέξουν κάποιον Πίτερ (Peter) ο οποίος ήταν μαύρος και ο οποίος ήταν από τη Νότιο Αφρική. Σύμφωνα με τον προφήτη Μαλαχία, μετά την παραίτηση του Βενέδικτου ο επόμενος Πάπας θα είναι ο τελευταίος Πάπας όπου θα ασκεί συνταγματική εξουσία εις τον πλανήτη.

Η ομάδα αυτή λοιπόν καθόρισε ποιος θα είναι ο επόμενος Πάπας ο οποίος θα λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες της .Ζήτησε λοιπόν από τον νέο Πάπα Φραγκίσκο,με την δικαιοδοσία που της δίδει η σφραγίδα, να στείλει σε όλα τα κράτη της Γης, τα οποία βεβαίως και τον υπακούν απόλυτα, την 11η Ιουλίου του 2013 μία Αποστολική Επιστολή. Η επικεφαλίδα της οποίας ήταν "Apostolic Letter Issued Motu Proprio of The Supreme Pontum. Transits on the Jurisdiction of Judicial Authorities. Vatican City State & Criminal Matters." Το MOTU PROPRIO σημαίνει ότι είναι μία απόφασις την οποία  έλαβε ο Πάπας αφ' εαυτού και την οποία προώθησε σε όλες τις κυβερνήσεις των χωρών του κόσμου.

Μια Motu Propria είναι η υψηλότερη μορφή νομικής πράξης στον πλανήτη, σύμφωνα με την προέλευση, την επιρροή της και τη δομή του δυτικού ρωμαϊκού κόσμου, ανώτερη από ο,τιδήποτε που θα μπορούσε να εκδοθεί από τα Ηνωμένα Έθνη, το Στέμμα της Μεγάλης Βρετανίας ή από οποιοδήποτε άλλο μονάρχη και από κάθε αρχηγό κράτους και πολιτικού σώματος.

Με αυτή την  "Propio Motu"της 11/7/13 αίρεται η ασυλία όλων των δικαστών, δικηγόρων, κυβερνητικών στελεχών και όλων των φορέων που θεσπίζει η Ρωμαϊκή Κούρια. Όλες οι κερδοσκοπικές εταιρείες έχουν συσταθεί βάσει της Ρωμαϊκής Curia. Την 1η Σεπτεμβρίου του 2013, αυτά τα «πρόσωπα» μπορούν να θεωρηθούν υπόλογα για εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για τους παράνομους περιορισμούς των ελευθεριών της θείας ενσάρκωση του πνεύματος, για την αποτυχία στη διευθέτηση των λογαριασμών, για τη συνέχιση της δίωξης των ισχυρισμών που έχουν ήδη διευθετηθεί,κλπ. Οποιοσδήποτε κατέχει αξίωμα σε όλο τον κόσμο, βρίσκεται μέσα σε αυτά τα όρια και δεν χαίρει πλέον οποιασδήποτε ασυλίας.Λειτουργεί όμως κάτω από τις εντολές αυτής της ομάδας. 

Τι ακριβώς κάνει αυτό: Οι επιβήτορες, τα αφεντικά, οι δρακονιανοί, οι Ιλουμινάτοι, οι μασόνοι, όλο αυτό το συνονθύλευμα θα το ονομάσουμε με το όνομα "Ιερατείον". Το "Ιερατείον" είχε δημιουργήσει μερικά στάδια, βαθμίδες στο ρόλο του θεματοφύλακα και είχε δημιουργήσει εταιρίες τη μία πάνω από την άλλη και είχε δώσει αμνηστία σε όλους εκείνους που διοικούσαν τις εταιρίες, δηλαδή η Federal Reserve διοικείται από δω, η Παγκόσμια Τράπεζα διοικείται από κάποιον άλλον, το ΔΝΤ από κάποιον άλλον, η BIS από κάποιον άλλον… (υπάρχουν πολλά οικονομικά εργαλεία,τα αναφέρω περιληπτικά διότι χρειάζεται χρόνια για να εξηγήσει κανένας εν λεπτομερεία τι συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη). Όλες λοιπόν αυτές οι εταιρίες οι οποίες είχαν αμνηστία από το νόμο, δηλαδή ο δικός σου ο βουλευτής όταν τελειώσει η θητεία του έχει αμνηστία, έτσι δεν είναι; Δεν μπορεί να διωχθεί. Αυτό είναι ένα επίπεδο θεματοφύλακα. Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί και με αυτόν που είναι στον Άρειο Πάγο, εάν κάνει ένα οποιοδήποτε λάθος ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, δεν μπορεί να διωχθεί διότι το έκανε εν ώρα καθήκοντος! Ακόμα και ένας ταχυδρομικός υπάλληλος που μπορεί να κάνει λάθος, διότι ήτανε λάθος εν ώρα καθήκοντος!  Αυτό λοιπόν ονομάζεται «αμνηστία», ονομάζεται corporate veil. 

Στις 25/7/2013 ο Πάπας Φραγκίσκος,κατόπιν εντολής της ομάδος που έχει την σφραγίδα του Αγίου Πέτρου,υποχρεώνεται να ανακοινώσει ότι "διαγράφει το παγκόσμιο χρέος"από την 1 Ιουλίου 2013.(http://www.miraclesandinspiration.com/news_the-end-of-economic-slavery-has-arrived.html)Αυτό βέβαια δεν άρεσε στους διεθνείς μεγαλοτραπεζίτες και ζήτησαν παράταση τριών ετών η οποία όμως απερρίφθει απο την ομάδα της σφραγίδας.

Oλα τα παραπάνω δημιούργησαν τριγμούς στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα,κάτι για το οποίο τα Ελληνικά ΜΜΕ δεν ανέφεραν.Μετά την 1/9/13 υπέβαλαν την παραίτηση τους ο πρόεδρος της FED Ben Bernanke, η Elizabeth A. Duke σημαίνων μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Διοικητών του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος και η Υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας (DHS) των ΗΠΑ Janet Napolitano(όλοι τους μέλη της cabal).

Επίσης άπό το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου άρχισαν ορισμένα περίεργα γεγονότα στις ΗΠΑ που σχετίζονται με όσα ανέφερα παραπάνω,όπως το κλείσιμο 19 πρεσβειών των ΗΠΑ για μία εβδομάδα,η ανακοίνωση της τράπεζας HSBC της Αγγλίας προς πρεσβείες και προξενεία,συμπεριλαμβανομένου και του Βατικανού, να μεταφέρουν τους λογαριασμούς τους σε άλλες τράπεζες,η διακοπή του χρηματηστηρίου NASDAQ στις 22/8 για τρεις ώρες ενώ την επομένη 23/8 έπεσε το σύστημα έξη φορές ,με αποτέλεσμα την αναταραχή σε πολλά χρηματηστήρια,όπως Ν.Υόρκης,Τορόντο,Ιρακ,και άλλων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δυσλειτουργία αυτού του μεγέθους δεν είχε συμβεί ποτέ σε ολόκληρα τα 42 χρόνια της ιστορίας του NASDAQ.

Κατά ειρωνικό τρόπο,οι τεχνολογικοί τιτάνες της Google και Amazon , καθώς και του ομίλου μέσων μαζικής ενημέρωσης, η New York Times , όλοι είχαν παρόμοια διακοπές κατά τη διάρκεια του μήνα Αυγούστου. Είναι πολύ πιθανό αυτές οι άλλες τεχνικές αστοχίες δεν είναι απλώς τυχαίο, αλλά ίσως και μέρος μιας σειράς προειδοποιητικές βολές στην παγκόσμια ελίτ. Θα πρέπει να σημειωθεί, οι επικεφαλής της Google, Amazon και οι New York Times, όλοι έχουν ενεργά μέλη της ομάδας Bilderberg .

-Στις 8/8/13 ο Πάπας Φραγκίσκος στέλνει σε όλα τα κράτη της Γης,την Δεύτερη Αποστολική Επιστολη,με την οποία ζητά για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του ξεπλύματος του βρώμικου χρήματος,της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και της διάδοσης των όπλων μαζικής καταστροφής.
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/08/the-end-of-economic-slavery-has-arrived-o-papas-diegrapse-to-pag.html

-Στις 23/8/13, ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Γουίλκοκ ανέφερε ότι ο στρατός των ΗΠΑ συνεργάζεται τώρα με την ομάδα χάκερ Anonymous σε μια κοινή προσπάθεια για να ρίξει κάτω  το τραπεζιτικό καρτέλ της Federal Reserve.

-Εν τω μεταξύ, η διεθνής κλίκα (cabal) σε μια πράξη απελπισίας προσπάθησε να ξεκινήσε τον Γ 'ΠΠ από τη Συρία , προκειμένου να αποτρέψει την πτώχευσή της και την υλοποίηση του Παγκόσμιου Νομίσματος. Έχοντας ήδη αποτύχει παταγωδώς να κάνει το ίδιο στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Ιράν και την Αίγυπτο, η Συρία παρέμένε μία από τις λίγες εναπομείναντες χώρες της Μέσης Ανατολής που ήταν ευάλωτη για τη χειραγώγηση μέσω μια ψεύτικης επίθεσης.

Ωστόσο,ακόμη και με την απειλή του παγκόσμιου πολέμου,είδαμε όλο και περισσότερο  τα κράτη να ενώνονται για να σταθούν άμεσα σε αντίθεση της διεθνούς κλίκας, της οποίας η στήριξη έχει τώρα συρρικνωθεί  σε μόλις οκτώ χώρες,τις ΗΠΑ, τον Καναδά,την Γαλλία,την Μ.Βρετανία,το Ισραήλ,την Τουρκία,την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ. Ένα άλλο σαφές σημάδι είναι ότι το παιχνίδι έχει μετακινηθεί δραματικά. Έχουμε φτάσει στο σημείο όπου σχεδόν το σύνολο του πλανήτη έχει δώσει εντολή ότι πρέπει να αρχίσουμε τη μετάβαση προς έναν κόσμο ειρήνης.

-Κάποιες.. φωτεινές δυνάμεις απέτρεψαν τον Σεπτέμβριο 2013 την επέμβαση των δυτικών στην Συρία και την έναρξη του Γ'ΠΠ,καταρρίπτοντας το τελειότερο μαχητικό αεροσκάφος των ΗΠΑ,το F-22 που είχε απογειωθεί από το Κατάρ και καταστρέφοντας συγχρόνως τέσσερεις πυραύλους τύπου Cruise (ΚΡΟΥΖ) "TOMAHAWK" που εκτοξεύτηκαν από βάση της Αμερικής στην Ισπανία ,εναντίον της Συρίας.Μετά απ'αυτό σχεδόν <εν μία νυκτί> οι πολεμικοί στόλοι των ΗΠΑ,Μ.Βρετανίας και Γαλίας ,απέπλευσαν από την Ανατολική Μεσόγειο για τις βάσεις τους και από τότε ουδείς ξαναμίλησε,μέχρι σήμερα τουλάχιστον,για επέμβαση στην Συρία.Στην περιοχή παραμένει μόνον ο Ρωσικός στόλος για την υποστήριξη της Ρωσίας.

-Μετά λίγες μέρες ο πρόεδρος των ΗΠΑ Barac Obama,ανακοίνωσε ότι <η αυτοκρατορία της Αμερικής> τελείωσε!!!

-Ο γνωστός δημοσιογράφος Ben Fulford  που ζεί στην Ιαπωνία σε συνέντευξη του στις 7/10/13 αναφέρει:

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχασε μια διεθνή προθεσμία πληρωμής στις 30 Σεπτεμβρίου και της δόθηκε παράταση μέχρι τις 17 Οκτωβρίου για να βρει τα χρήματα ή αλλιώς να κηρυχθεί σε πτώχευση.Πριν μία εβδομάδα  ο Υπ.Εξωτερικών John Kerry μαζί με τον Υπ.Άμυνας Chuck Hagel ήταν στην Κορέα και την Ιαπωνία λεηλατώντας τα χρήματα των τοπικών ολιγαρχών, προκειμένου να προσπαθήσουν να σώσουν την κυβέρνηση. Ήταν σε θέση να πάρουν αρκετά χρήματα για να μπορέσουν να μισθοδοτήσουν 400.000 εργαζομένους πολίτες του Πενταγώνου, αλλά αυτά τα χρήματα δεν αρκούν για να αποφύγουν την πτώχευση.

Υπάρχει ένα ανθρωποκυνηγητό που συνεχίζεται τώρα για βασικούς ηγέτες της κλίκας (cabal) οι οποίοι είναι γνωστό ότι εμπλέκονται στον τομέα της πυρηνικής τρομοκρατίας, του αδιάκριτου βιολογικού πολέμου και σε άλλες προσπάθειες για να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας και να προετοιμάσουν για 1.000 χρόνια το φασιστικό Ράιχ.Όσοι έχουν μελετήσει την πραγματική  ιστορία,γνωρίζουν πολλά από τα ονόματα όπως τον David Rockefeller,τον Henry Kissinger, τους George Bush πρεσβύτερο και νεώτερο, τον Tony Blair, τον Benjamin Netanyahu, την οικογένεια Rothschild και άλλους. Λιγότερο γνωστοί είναι τα φασιστικά αφεντικά της μυστικής στοάς P2, όπως ο Marco Di Mauro και ο Giancarlo Bruno.

Οι άνθρωποι πρέπει επίσης να καταλάβουν ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα παγκόσμιο δίκτυο με πάνω από 1 εκατομμύριο πράκτορες, οι οποίοι εργάζονται για να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωτικό στυλ Βαβυλωνιακής παγκόσμιας δικτατορίας. Πολλοί από αυτούς μπορεί να χαρακτηριστούν ως Ταλμουδιστές Εβραίοι (σε αντίθεση με το Τορά) που παρακολουθούν τακτικά λειτουργίες σε συναγωγές και πιστεύουν ότι οι άλλοι άνθρωποι είναι βοοειδή. Θα πρέπει να αφαιρεθούν από όλες τις θέσεις της κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης μέχρι ένα διεθνές δικαστήριο να διαχωρίσει την ήρα από το στάρι.

Η κορυφαία πληρεξούσια κυβέρνηση της κλίκας(cabal) περιλαμβάνει τον πρωθυπουργό David Cameron του Ηνωμένου Βασιλείου, το πρωθυπουργό Stephen Harper του Καναδά, τον εταιρικό πρόεδρο των Η.Π.Α. Barack Obama, τον επικεφαλής του ΟΗΕ Ban Ki Moon και τον ηγέτη της σκλαβωμένης Ιαπωνικής κυβέρνησης Shinzo Abe.

Σε στρατιωτικούς και στρατηγικούς όρους, ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει η τρομακτική κυριαρχία τους θα είναι να καταληφθούν ή να καταστραφούν η έδρα της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών(BIS) στη Βασιλεία της Ελβετίας, τα 12 Υποκαταστήματα του Federal Reserve διοικητικού συμβουλίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Τράπεζα της Αγγλίας, η Τράπεζα της Ιαπωνίας και η διεθνής έδρα του Ταμείου Montery.Είναι επίσης ένα έμπρακτα αποδείξιμο γεγονός ότι το ιδιωτικό τραπεζικό καρτέλ που επικεντρώνεται στην BIS έχει ενεργήσει σαν μια μαύρη τρύπα που ρουφάει τον πλούτο και τη ζωτική δύναμη από την ανθρωπότητα και τον πλανήτη.

Εάν το μονοπώλιο του ελέγχου τους στην κατανομή των χρημάτων ληφθεί από αυτούς και επιστραφεί στους ανθρώπους, η ανθρωπότητα θα γίνει ελεύθερη και ευημερούσα.

-Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε η πίεση στην μαφία (cabal) να αυξηθεί σταθερά μέχρι η ανθρωπότητα τελικά να απελευθερωθεί.

Τελειώνοντας θέλω να αναφέρω τα χαρακτηριστικά λόγια του 28ου Προέδρου των ΗΠΑ W.Wilson (1913-1921),αναφορικά με το τραπεζιτικό σύστημα:

<Υπάρχει μία σκοτεινή δύναμη τόσο οργανωμένη,τόσο λεπτή,τόσο προσεκτική,τόσο διασφαλισμένη,τόσο πλήρης και τόσο κυρίαρχη,που καλά θα κάνουν να προσέχουν όσοι μιλούν εναντίον της>.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Στόν κύριο Ray C. Damn,όπως προανέφερα,δόθηκε η δικαιοδοσία όλων των περιουσιακών στοιχείων που υπάρχουν στον πλανήτη. Όταν διαπιστωθεί ποιές είναι οι αρχές αυτού του κινήματος, θα καταλάβουμε πως έρχεται η απελευθέρωση του ανθρώπινου γένους η οποία απαραιτήτως πρέπει να αρχίσει με την απελευθέρωση του Ελληνισμού. Χωρίς αυτή την απελευθέρωση η ανθρωπότητα δεν έχει ελπίδα.  Όχι απλώς δεν έχει ελπίδα αλλά εάν δεν απελευθερωθεί ο Ελληνισμός δυστυχώς δεν θα είναι καλά τα νέα για τα υπόλοιπα γένη που κατοικούν σε αυτόν τον πλανήτη.

Η ανατολή αρχίζει απ'την Ελλάδα , συνεχίζει ο Ηλιος την πορεία του  στήν Ευρώπη και δύει στην Αμερική. Αυτό λοιπόν είναι σαν ένα τόξο το οποίο πρέπει να κάνει την διαδρομή του και να επανέλθει εκεί απο όπου ξεκίνησε αρχής γενομένης από την Ελλάδα. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους.

 Δέν είναι τυχαίο ούτε χρονολογικά. Δέν είναι τυχαίο ούτε οικονομικά. Δέν είναι τυχαίοι οι άνθρωποι του οργανισμου EI-END που ενεπλάκησαν σε όλη αυτή τη διαδικασία όσων αφορά τον Ελληνισμό. Τίποτα απολύτως δεν είναι τυχαίο.

11/10/2013                                                                         
                                                                                      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                       ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΞ εα

ΠΗΓΗ:https://pitharipandoras.blogspot.com/2016/04/nesara_7.html?fbclid=IwAR0Ci6AcqU8GDrPqbDdB0m3MfUVUnGm9Eo5FVeLgMgaTltC4PL1-JyAcPSA

Δεν υπάρχουν σχόλια